maanantai 25. helmikuuta 2013

Nuhaloma

Loma alko vihdoin viimein, ja täytyy sanoo et tuli kyllä niin hyvään saumaan, kun vaan on mahdollista tulla. En ois yksinkertasesti vaan jaksanu yhtään enempää sitä stressin ja ahdistuksen määrää, mikä mulla vielä viime viikolla paino tuhannen kilon taakkana harteilla. En oo koko viikkoon ehtiny ees postauksia tekemään kiitos viimetingan kokeiden, kirjailijakansion ja muiden tee-ennen-lomaa-hössötysten. Viimeviikolta laittelen tähän vaan ihan sattuman varassa nappailtuja kuvia, niitä sen enempää selittelemättä:)


 


 
 


Loma alotettiin perjantaina parhaalla mahdollisella tavalla; typyillalla rakkaimpien höppänien kanssa!! Matkassa muikean mahtava seura, suklaata ja kaikkea herkkunannaa<3 Käytiin ton yökyläily-illan aikana läpi kaikkia mahdollisia juttuja maan ja taivaan väliltä. Tunnelmavalaistusta, relaxing-musaa, soffaa ja pullonpyöritystä, missä oikeestaan pullo jäi vähän väliä täysin osattomaksi, kun jutut vaan lähti rönsyten leviämään omille teilleen:> Itkua ja naurua, pinnallista ja filosofista..
Kyllä täytyy sanoo, EI HITTO MITÄ PEETÄ; omistan ihan maailman parhaat ystävät!<3





Ensimmäistä virallista lomapäivää, viettelen harmistuneena sisätiloissa tassutellen, äänettömänä, kuumemittarin hellässä huomassa. Tuntuu, että tää lomalla sairastaminen alkaa muodostua mulle pikkuhiljaa oikein tavaksi... Vihdoin kun oikeesti tajuaa rauhottua, niin päättää sitten se flunssakin löytää paikkansa. Ei kai tässä auta muu kuin kaihoten kattella, tuota ikkunasta hehkuvaa unelmasäätä...


 
Ihanaa lomaa teille kaikille, jotka sitä pääsette jo viettämään!<3

2 kommenttia:

  1. laita tuo kaheksas kuva facebookiin proffa kuvaks se on yli kaunis!

    VastaaPoista